Gunning Technical Program Director, Project Manager Limburg en Project Manager Brabant. Een Belangrijke stap naar volledig Zero Emissie Busvervoer, gerealiseerd door publiek en private investeringen!

De Stichting Zero Emissie Busvervoer gunt de functie van Technical Program Director aan P2 (Paul Veelenturf), de functie van Program Manager Limburg aan Twynstra Gudde (Frederik de Vries) en Program Manager Brabant aan RebelGroup (Marc van der Steen). Dit is het resultaat van een openbare Europese aanbesteding. De contracten gaan in op 1 juni 2013. In februari werd de rol van General Program Director gegund aan Ellen Lastdrager, Twynstra Gudde.

 

Zowel P2 als Twynstra Gudde als RebelGroup zijn verheugd om de komende 30 maanden een aantal sleutelposities binnen het ELENAprogramma van de Stichting Zero Emissie Busvervoer in te nemen. Men ziet in de keuze voor hun onderneming een bevestiging van het vertrouwen in hun expertise op het gebied van het begeleiden van transitieprocessen. De nieuwe functionarissen wil zich met de Stichting Zero Emissie Busvervoer inzetten voor schoon en betaalbaar openbaar busvervoer op en manier die voor alle betrokken partijen financieel aantrekkelijk is.

 

P2

P2 is al ruim 20 jaar specialist op het gebied van project-, proces-, programma- en portfoliomanagement met als kernthema: duurzaam resultaten realiseren. P2 ondersteunt bedrijfsleven en overheden bij innovatieprojecten en –programma’s, organisatieveranderingen en complexe samenwerkingstrajecten.

 

Twynstra Gudde

Twynstra Gudde is een onafhankelijk en toonaangevend organisatieadviesbureau. De kerncompetenties van Twynsta Gudde zijn project- en programmamanagement, veranderkunde, organisatiekunde en samenwerkingskunde. Deze expertises zet Twynstra Gudde in om de transitie van de Nederlandse economie naar een nieuw normaal te begeleiden tussen en met publieke en private partijen.

 

RebelGroup

RebelGroup is een platform van maatschappelijk betrokken ondernemers op het raakvlak publiek en privaat. Bij RebelGroup kregen ondernemende mensen de ruimte zicht te ontwikkelen. Zodat RebelGroup kan doen waarin zij gelooft. RebelGroup adviseert, investeert en realiseert en beweegt voortdurend in nieuw markten en competenties.