Bestuur Zero Emissie Busvervoer weer compleet

Met ingang van 1 augustus 2014 is het bestuur van de stichting Zero Emissie Busvervoer (SZEB) weer compleet. Met ingang van deze datum treedt Hans van Vliet toe tot het bestuur in de functie van Penningmeester. Hans Van Vliet is Senior Partner Public Sector bij Deloitte. In het verleden is hij Regio Directeur bij Connexxion geweest, evenals Financieel Directeur bij GVB Amsterdam.

 Voorzitter SZEB Marijke van Haaren: “Wij zijn heel blij met de komst van Hans. Hij kent de wereld van het Openbaar Vervoer zeer goed. Zowel de vervoerders als de overheden hebben geen geheimen voor hem.”

 Hans van Vliet kijkt er naar uit om bij te dragen aan de realisatie van de doelstellingen van de stichting: “Door de ontwikkelingen van de Openbaar Vervoermarkt in de afgelopen jaren, zijn innovaties bijna tot een stilstand gekomen. Belangrijke en noodzakelijke ontwikkelingen zoals het emissieloos maken van het busvervoer in Nederland, komen niet voor elkaar zonder initiatieven als deze stichting. Ik ben blij dat ik hier een bijdrage aan kan leveren.”